Начало / Политика / Общинският съвет в Червен бряг отчита дейността си

Общинският съвет в Червен бряг отчита дейността си

община-червен-бряг

Общинският съвет в Червен бряг ще отчете дейността си за периода юли-декември 2013 г. на предстоящата редовна сесия на Общинския съвет, информират от пресцентъра на Общината. Заседанието на местните старейшини ще се състои 20 януари от 13.30 часа в Ритуалната зала на Общината.

Дневният ред включва 10 точки. Старейшините ще гласуват доклад  за работата на Районното управление „Полиция” в града за миналата 2013 година. Те ще обсъдят и Програма за развитие на читалищната дейност в Община Червен бряг за тази година. Съветниците ще гласуват Годишната програма за управление и разпореждане с имоти общинска собственост за тази година. Председателят на Общинския съвет и кметът на общината ще дадат отчет за извършените разходи за командировки. Ще бъде гласувано и предложение за кандидатстване с проекта „Повишаване компетентността на администрациите на общините Самоков, Червен бряг и Роман за ефективно въвеждане на електронно управление” по Оперативна програма „Административен капацитет“.

Съветниците ще обсъдят предложение относно изменение на Правилника за организацията и дейността на Общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинска администрация.

Прочетете също:

Как се разпределят мандатите от Плевен в 48 НС

Деветте мандата от област Плевен в 48 НС се разпределят между шест от партиите, преминали ...