Начало / Икономика / Община Червен бряг с отличие от министъра на регионалното развитие

Община Червен бряг с отличие от министъра на регионалното развитие

20141212-080409.jpg

Община Червен бряг бе удостоена с престижна награда от Министъра на регионалното
развитие и благоустройството, съобщиха от пресцентъра на Общината. Официалната церемония по награждаването се състоя на 10 декември в столицата по време на Годишната информационна конференция на Оперативна програма „Регионално развитие 2007-2013 г.”.
Министър Лиляна Павлова и кметът на София Йорданка Фандъкова връчиха традиционните награди за най-добри бенефициенти, изпълнили проекти по ОПРР и медии, допринесли най-много за представянето на програмата в четири категории.
В категорията „Социална инфраструктура“ бяха наградени общините Червен бряг, Пловдив, Търговище, Пещера и Самоков, за изградени центрове за деца от семеен тип.
„Приех тази награда като признание за труда на всички, ангажирани с този проект, като се започне от колегите, работили за предпроектната готовност и изработката на проекта и стигнем до настоящия екип, с който работим за реализирането му, коментира кметът Павлин Фильовски.” Всички тези хора допринесоха в годините не само да бъдат изградени новите социални жилища, но и да бъде успешно внедрен модела на Защитено жилище и Център за настаняване от семеен тип, допълни още той.

20141212-080426.jpg

Прочетете също:

Над 5 млн. лева постъпления очаква Община Плевен от управлението на общинските имоти през 2023 г.

С 30 гласа „за“, 8 „въздържал се“, против – няма, Общинският съвет на Плевен прие ...