Акценти
Начало / Общество / Община Червен бряг също се включва в инициативата „Да изчистим България заедно”

Община Червен бряг също се включва в инициативата „Да изчистим България заедно”

да изчистим българия

Община Червен бряг  се включва в инициативата „Да изчистим България заедно”. Тя ще се проведе на 10 май, а всеки може да се включи, като почисти района, в който живее. Всеки, който е мотивиран да участва,  може да получи информация от служители в  Общинска администрация – Червен бряг, ет. 2, стая 201 . Чувалите със събраните отпадъци е необходимо да се слагат до контейнерите, след което ще се извърши транспортирането им.

От своя страна Община Червен бряг стартира кампанията с изготвяне на списъци с доброволците, желаещи да вземат участие в инициативата, като списъка продължава да се допълва. Определените местата за почистване в града и района са: междублоковите пространства, крайпътните градинки и алеи, местност „Голеж”, местност „Магарето”, местност „Мерата” и Общински стадион.

Ще бъдат осигурени чували и ръкавици от Община Червен бряг за доброволците в почистването, като раздаването им ще се извършва на 7 и 8 май в Общинска администрация – Червен бряг, ет.2 стая 201 от 9.30 ч. до 16.30 часа.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...