Акценти
Начало / Общество / Община Никопол организира конкуср за изработване на коледна украса и коледни макети

Община Никопол организира конкуср за изработване на коледна украса и коледни макети

Община Никопол и „ЕКОКОЛЕКТ“ организират конкурс за изработване на коледна  украса и коледни макети.

 В конкурса могат да участват ученици от училищата на  територията на Община Никопол в две възрастови групи, в които учениците от първи до пети клас ще изработват коледна украса, а учениците от шести до дванадесети клас ще изработват коледни макети.

Продуктите трябва да бъде изработени от природни, екологични (рециклирани) и отпадъчни материали и да съдържат коледно послание. Към всеки продукт на бъде прикачен етикет с надпис:  три имена,  клас и училище на участника.

Представените за конкурса  творби ще бъдат оценени от комисия, съставена от представители на „Екоколект“ АД и Община Никопол.

Във всяка възрастова група ще бъдат раздадени награди за първо, второ и трето място. Награди, които ще бъдат раздадени са:  първа награда – Таблет, втора награда – MP3&MP4 player и трета – Стерео слушалки. Победителите в конкурса ще бъдат обявени и наградени на 23 декември 2016 г. от 11,00 часа на централния площад на гр.Никопол.

Краен срок за представяне на конкурсните творби – 14 декември 2016 година. Лице за контакт и приемане на конкурсните продукти – Калинка Ангелова, Община Никопол – стая 314.

Повече информация можете да получите на тел. 02/ 971 13 47 или 06541/ 22 30  на сайта www.ecocollect.bg  и  www.nikopol-bg.com

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...