Акценти
Начало / Икономика / Обучител от Международната коучинг федерация ще участва в конференцията „Анатомия на бизнеса”

Обучител от Международната коучинг федерация ще участва в конференцията „Анатомия на бизнеса”

На 29 септември Плевен ще е домакин на Националната младежка конференция „Анатомия на бизнеса”, организирана от Международната младежка камара (JCI) България. Плевенчанинът Стефан Данчев ще вземе участие като обучител в конференцията „Бизнес анатомия”.

Стефан се занимава с изграждане и провеждане на обучения (търговски, технически, комуникационни умения). Някои от компаниите, за които е работил са: A1, PokerStars, BMW, Peugeot и др. Организира и провежда тийм билдинг събития. А също така е и част от музикална група DMS, има и няколко самостоятелни проекта. Участва в подготовката на режисура и текст във видеоклипове и песни на други артисти. Роден и израснал в Плевен. Казва, че намира нещо чаровно в града и това го кара да се прибира винаги, когато има възможност. 

Как протича работният Ви ден?

Събуждам се и проверявам задачите, които съм си подготвил от предния ден – някой път вървя по план, някой път умишлено не го правя. Играя си с времето – вярвам в баланса.

Какви са най-големите предизвикателства във  Вашия бизнес?

Ако говорим за обученията – изключително важно е да си  гъвкав по време на процеса, защото често нуждите на фирмите се променят в движение.

Относно музиката – може би е предизвикателство – рекламирането, защото ние като артисти, влагаме енергията си в създаването и е трудно да сменяш образа бързо и да се заемеш изцяло и с промотирането – трябва си човек J.

Какъв е най-големият Ви успех досега?

Относителен въпрос – успехът е във всичко, което правим всеки ден и дефиницията му не е толкова лесна.

Какъв е най-ценният съвет, който сте получавали?

“Вслушвай се в себе си…”

Вслушвате ли се в интуицията си когато става въпрос за бизнес?

Разбира се … Интуицията е нещо, което хората са пренебрегнали в наши дни и го подлагат на съмнение, а то е най-чистия сигнал за правилно действие. Хората се опитват да го прикрият с изрази от сорта на “мисли рационално”, “помисли пак”. Обикновено премисляме и накрая пак сме на изходна позиция. Но за всеки истината е различна, нали знаете…

Разкажете ни за последното нещо, което много Ви е впечатлило независимо дали е човек, случка, снимка, книга.

Гледах документален филм по “National Geographic” относно пътуване във времето… Впечатлен съм колко много учени работят по въпроса и вярват в него. Харесва ми!

Ако можехте да сложите един билборд  навсякъде по света, къде би бил той и какво щеше да пише на него?

На Терминал 2 –  с големи букви ще пише – “И тук може…” 

Какво за Вас е България?

Дом…

Какви според Вас са предимствата на това да развиваш бизнес в по-малко населено място, извън столицата?

По-малка конкуренция, по-лесно рекламиране, възможност за по силни отношения с клиентите – това са първите три неща, за които се сещам…

Вие сте един от лекторите на конференцията „Анатомия на бизнеса“. Ще ни издадете ли малко от темата, за която ще говорите?

“Помислих си го – и то стана…” – Това е темата ми, която ще обхване начин на мислене за осъществаване на проект, кои са най-честите препятствия и разбира се кое го превръща в реалност…

Довършете изречението. Благодарен съм за… 

Това, че съм открил кои дейности ме правят щастлив или както един голям човек казва – “Открил съм това, което кара сърцето ми да пее…”

Стефан започва кариерата си като търговец в първия телеком в Бългрия. След усилен труд и резултати му предоставят възможността да обучава всички търговци в страната. Година по-късно започва да отговаря за On the job и Classroom обученята на мениджърите в същия телеком. Впоследствие решава да разшири полезрението си и повече от половин година обучава мениджъри във финансовия сектор. Известно време след това, придобива права да провежда обучения в България на един от топ 5 CEO в света – Грант Кардон. Можете да откриете повече информация за конференцията и да направите регистрация като последвате линка тук: www.nationalconvention.jci.bg

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...