Акценти
Начало / Образование / Образователната игра „Букварино” представиха пред децата в НУ „Христо Ботев”

Образователната игра „Букварино” представиха пред децата в НУ „Христо Ботев”

Снощи в двора на НУ „Христо Ботев” – Плевен Сдружение „Азбукари” в лицето на Цвета Кирилова и Маргарит Абаджиев представи своя нов проект „Букварино”. Иновативното образователно помагало „Букварино” е вълнуващо игрознание за децата и цялото семейство. Завладява с образи и информация за живота на 60 интригуващи личности от нашата история. „Букварино” е ценен урок по родолюбие и има ясна идея – да образова, да възпитава, да развлича, да възбужда сетивата и да сприятелява. Това е система от образователни игри, посветени на българската азбука, предназначени за увлекателно преподаване на правопис и правоговор.

Тази година се отвори възможност на едно на едно вдъхновение да си поправи път и да стигне до най-малките – децата на България. Играта е най-краткият път за сближаване, за засилване на общуването, за създаване на приятелства и хармонични човешки взаимоотношения. „Букварино” има за цел да скъси дистанцията между поколенията и да предизвика родителите да играят повече с децата си, тъй като възрастните не трябва да погубват детското в себе си.
Проектът предизвика много вълнения у учениците и техните класни ръководители, както и у родителите, гости на представяне. Те се включиха в забавните игри и получиха много и интересни награди. За всяка от паралелките представителите на Сдружение „Азбукари” подариха образователна игра „Букварино”.

Следваща Предишна
НУ Христо Ботев
НУ Христо Ботев 3
НУ Христо Ботев 2
Следваща Предишна

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...