Начало / Политика / Областното ръководство на ГЕРБ – Плевен обсъди предстоящи инициативи с общинската структура в Левски

Областното ръководство на ГЕРБ – Плевен обсъди предстоящи инициативи с общинската структура в Левски

Владислав Николов, областен координатор на ГЕРБ и областният организационен секретар Ралица Добрева се срещнаха с общинската структура на партията в Левски. Заедно с тях бе и Даниела Гонкова, областен клубен ръководител на ЖЕНИ ГЕРБ – Плевен, съобщават от местната структура на партията.

Направен бе анализ на работата на структурата в Левски през първите три месеца на годината. Поставени бяха основните проблеми в работата на общинските съветници от ГЕРБ, както и предстоящите им срещи в населените места на общината.

„В Левски ГЕРБ има председател на Общинския съвет за втори мандат. Има трима кметове на населени места, които са много успешни. Има най-голямата група в общинския съвет. Затова трябва да работите уверено и сигурно. Имаме заявления и протоколи за прием на нови членове, които предстоят да бъдат утвърдени. Това е доказателство, че сме най-голямата и силна партия, както в община Левски, така и в областта.“, каза пред събралите се Владислав Николов, областен координатор на ГЕРБ.

Очертани бяха няколко инициативи, които предстоят да бъдат реализирани в община Левски през април и май.

Информация и снимка: ПП ГЕРБ

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...