Акценти
Начало / Общество / Областният управител на Плевен вече официално е в отбора на семейните

Областният управител на Плевен вече официално е в отбора на семейните

областен -сватба

На стилна церемония вчера пред хотел „Кайлъка” областният управител на  област Плевен Илиян Йончев встъпи в брак с красивата лекарка Йоана Иванова. Кумове на не само красивата, но и известна двойка, бяха  проф. Григор Горчев, който доскоро беше ректор на Медицинския университет, и  съпругата му Зорница.

сватба-областен

Красивата булка е от Благоевград и завършва медицина в Плевен. Десет години по-младата от него студентка Йончев среща в университета, където младият юрист работеше като ръководител на направление „Кореспонденция“ в университета, както и като хоноруван преподавател в Медицинския колеж в Плевен.

Докато беше съветник Илиян Йончев често разведряваше заседанията на Общинския съвет с оригинални изказвания. Именно в такова изказване той  заяви желанието си да се обвърже със своята дългогодишна приятелка, коментирайки предложението за промяна в размера на таксата, която общината взема от младоженците за изнесените церемонии. Немерението му е протоколирано, а бъдещата булка научава за него от местната преса.

Много близки, приятели и колеги поздравиха младото семейство. Поздравителен адрес бе прочетен и от името на кмета на Плевен проф. Димитър Стойков.

С поздрав към младото семейство се присъединява и екипът на infopleven.

областен - сватба

Снимки: Уважавайки празника на младото семейство, се отказахме да гоним новината, затова снимките са предоставени от пиара на Областна администрация

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...

Един коментар

  1. Обласният управител е голям късметлия. Направил е най-добрия избор и вече има най-чаровната съпруга 🙂