Акценти
Начало / Политика / Областният координатор на ГЕРБ-Плевен започва срещи с общинските структури

Областният координатор на ГЕРБ-Плевен започва срещи с общинските структури

ГЕРБ -събрание

Народният представител и областен координатор на ГЕРБ – Плевен Владислав Николов започва срещи с общинските структури на партията в областта, информират от офиса на партията в Плевен. Заедно с него е Ралица Добрева, организационен областен секретар. Първата среща е проведена с общинската структура на ГЕРБ в Долни Дъбник. Депутатът Владислав Николов е направил анализ на резултатите от проведените извънредни парламентарни избори през май тази година и на ситуацията в страната в момента. Тошко Гетов, общински ръководител, е анализирал дейността на общинската организация.

Тази седмица предстоят срещи в Пордим, Белене и Долна Митрополия, информират още от ГЕРБ – Плевен.

ГЕРБ - Ясен

В събота депутатът Владислав Николов и общинският ръководител Мартин Митев  са участвали в тържеството по повод 6 години от основаването на местната структура на ГЕРБ в село Ясен. Домакинът на тържеството в Ясен – Генади Динков, е подчертал, че местната структура на партията работи изключително добре, като за шест години броят на членовете се е утроил – от 90 членове  през 2007 г. , днес вече  са 257.  А постигнати изборни победи на ГЕРБ са седем, е отчел още Динков.

Пред присъстващите Владислав Николов е пресъздал емоцията и заряда на митинга в Пловдив, който се проведе тази събота. Чакат нови предсрочни парламентарни избори, е заявил Николов.

 

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...