Акценти
Начало / Образование / НУ„Христо Ботев” – Плевен посрещна учениците си с обновена материална база

НУ„Христо Ботев” – Плевен посрещна учениците си с обновена материална база

Да бъдат смели в мечтите си, любознателни и любопитни към света пожела в първия учебен ден на всички ученици Председателят на Общински съвет – Плевен Мартин Митев. Той присъства на тържественото откриване на новата учебна 2017/2018 година в Начално училище „Христо Ботев“ – гр.Плевен и в най-новото учебно заведение – Основно училище „Валери Петров“.  

„Радвам се, че имам възможност да ви поздравя от името на Общински съвет – Плевен и лично от свое име с откриването на новата учебна 2017/2018 година! Първият учебен ден е празник за всички – настоящи и бивши учители, ученици и родители! 86 години НУ “Христо Ботев” – Плевен посреща със заслужено самочувствие и гордост 15 септември, защото поколения достойни плевенчани, получили образованието си тук, днес славят с успехите си името на Плевен и страната ни“, обърна се към преподавателите и учениците в НУ „Христо Ботев“ Мартин Митев.

По традиция и на този 15 септември Начално училище „Христо Ботев” посрещна своите ученици с празнично  настроение, много гости и с обновена материална база – освежени класни стаи и нови зелени пространства в училищния двор. За началото на учебната година тържествено бе посрещнато училищното знаме. С „Добре дошли” приветства учениците и директорът на училището Цветелин Горанов.

НУ „Христо Ботев“ – гр. Плевен е създадено през 1932 г. и в него се обучават ученици в начална степен на основното образование.

bty

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...