Акценти
Начало / Последни новини / На 18 декември обявяват Спортист на годината за 2015 на Община Плевен

На 18 декември обявяват Спортист на годината за 2015 на Община Плевен

За поредна година Община Плевен провежда анкета за избор на най-добър спортист на годината. Номинирани за най-добър спортист на 2015 г. на Община Плевен са спортисти от спортни клубове на Община Плевен, завоювали призови места през тази година в Олимпиада, Световни, Европейски, Балкански или Държавни първенства, печелили купи за мъже, жени, младежи, юноши и девойки старша възраст.

По традиция, освен големия приз „Спортист на годината”, ще бъдат отличени и най-добрите в категориите „Най-перспективен млад състезател – деца до 14 г. и младша възраст до 18 г.”, „Отбор на годината“ и  „Треньор на годината”.

Сформирана е комисия, с председател Таня Митранова – специалист „Спорт” в Община Плевен и членове – представители на плевенските медии и спортни експерти, която ще определи отличените  в съответните категории.

Носителят на приза „Спортист на годината – 2015” и другите отличени спортисти ще бъдат обявени на официална церемония, която ще се състои на 18 декември от 11 часа в Актовата зала на Община Плевен.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...