Начало / Общество / На празника на град Левски удостоиха петима със званието „Почетен гражданин”

На празника на град Левски удостоиха петима със званието „Почетен гражданин”

Кметът на Община Левски –Любка Александрова и председателят на Об С- Левски –Тома Терзиев връчиха вчера, по време на тържествата за празника на град Левски, почетните символи на удостоените с почетното звание „Почетен гражданин на гр. Левски и населените места, съставни на общината” .

Председателят на Об С-Левски –Тома Терзиев обяви  решенията на Общинския съвет, с които в празничния ден бяха удостоени петима със званието  „Почетен гражданин”. ”Гордея се с взетите решения от Общинския съвет за нашите почетни граждани. Хората, удостоени с това звание, са дали много от себе си и завинаги остават в историята на нашия град, защото нашият град е станал част от тяхното сърце”, каза при връчването на почетните отличия кметът Любка Александрова.

Със званието „Почетен гражданин на гр. Левски и населените места, съставни на общината”   бяха удостоени: Богдан Йосифов Митев /посмъртно/  – общественик и Кмет на Община Левски със сериозен принос за изграждането и развитието на града и общината, Ганчо Спасов Александров от гр.Павликени – с доказан в годините  принос с цялостната си  дейност за издигане авторитета и културния облик на Община Левски, Миланка Илиева Митова – дългогодишен секретар и организатор на културни дейности в НЧ „Георги Парцалев-1901“с активно участие в обществения живот и  огромен принос за развитието на културния живот в нашия град, Тодор Тодоров Александров – общественик и дългогодишен председател на АПК „Ленин“ – гр.Левски.С  последователната си и компетентна работа допринася за утвърждаване на кооперацията като една от водещите в региона, Люба Владимирова Костова – общественик и учител, награждавана за достойната си работа за обучение и възпитание на поколения наши съграждани.

 

 

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...