Акценти
Начало / Общество / Национална кампания „Усмивки” ще провокира добро настроение

Национална кампания „Усмивки” ще провокира добро настроение

На 1-ви юни – Деня на детето стартира Национална кампания „Усмивки“. Организатор на инициативата е Сдружение Младежки информационно-консултантски център „Интелект“ Плевен. За периода от 1 до 30 юни, съвместно с над 300 организации от цялата страна ще се провокират усмивки и положително настроение в хората.

В продължение на два месеца музикалният екип към Младежки център „Интелект“ работеше усилено и създаде видеоклип озаглавен „Усмивки“. В реализацията му, като композитори, музиканти, актьорско участие, монтажисти, сценаристи и екип по реквизита се включиха над 150 младежи от Област Плевен. Бийт бокс великаните Адриана Николова – Печенката и Кристиан Попов – Спрайта също взеха участие в забавата в типично техен неподражаем стил.

Изработен беше флаер, който заедно с клипа ще са лицето на кампанията. На флаера са изобразени в колажна форма участниците в заснемането на клипчето, както и логата на официалните партньори и съорганизатори на инициативата.

Много положително настроение и комични ситуации съпътстват героите във видеото, а за финал се откроява и посланието – „Усмивката е единствената крива, която може да изправи нещата“ 🙂
Десетки регионални и национални медии приветстваха идеята и също ще се включат в популяризацията на кампанията, като заедно с младежите ще внесат надежда, позитивизъм и светлина в сивото ни забързано ежедневие. В кампанията ще се включи и infopleven.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...

Един коментар

  1. Strahotna kampania, neka badem po usmihnati , taka i sveta shte bade po-dobar! 🙂