Акценти
Начало / Политика / Национален фронт за спасение на България открива клуб в Плевен

Национален фронт за спасение на България открива клуб в Плевен

nfsb

Националния фронт за спасение на България (НФСБ)стартира предизборната си кампания в Плевен и Ловеч с пресконференция и изнесено заседание на обединените си структури, информират от пресцентъра на партията. На 10 април, четвъртък, от  12.30 часа в читалище „Съгласие” в Плевен Патриотичният фронт, обединен около НФСБ, ще проведе пресконференция и изнесено заседание на местните си структури от областите Плевен и Ловеч, на което ще се извърши и практическото обединение на местните организации.

В 14.00 часа НФСБ ще открие и клуб в Плевен на пл. „Свобода” 19, комплекс „България”. По повод предстоящите избори за Европарламент обединените патриоти ще представят предизборните щабове и техните председатели за двете области.

На пресконференцията говорители ще бъдат Валери Симеонов, Данчо Хаджиев, Валентин Касабов (съпредседатели на НФСБ), Слави Бинев (НФСБ, депутат в ЕП), Борис Ячев (председател на НИЕ), Георги Манев (председател на СЕК) и Костадин Костадинов („Целокупна България”).

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...