Начало / Последни новини / Национален тенис турнир за аматьори се провежда в Плевен

Национален тенис турнир за аматьори се провежда в Плевен

Първи национален турнир по тенис на корт за аматьори по двойки беше открит днес в Плевен. Събитието е организирано от тенис клуб „Плевен 90” и се провежда под патронажа на областния управител Мирослав Петров. От негово име зам.-областният управител д-р Красимир Тирифонов прочете поздравителен адрес към участниците и организаторите на турнира.

„За част от състезателите, които приеха предизвикателството на турнира, това ще бъде успешна мотивация да превърнат този спорт в добра професионална кариера. Но независимо дали ще се устремите към престижните международни турнири или ще посветите свободното си време на тениса в бъдеще, аз вярвам, че едно нещо винаги ще ви свързва – любовта към този прекрасен спорт. Искрено се надявам Националното състезание по тенис на корт за аматьори в Плевен да се превърне в авторитетен турнир, който след време да привлича вниманието на все повече участници не само от страната, но и от чужбина! Изпращам ви сърдечните си поздрави и желая на всички успех!”, се казва в поздравителния адрес от областния управител Мирослав Петров.

„Като свързан с тениса на корт вече близо 20 години бих искал да ви пожелая да бъдете здрави. Радвайте се на всичко, което ви заобикаля и тениса да ви прави щастливи и горди, че живеете в Плевен. Пожелавам този турнир да стане традиционен и да привлича още повече участници”, каза заместник – областният управител д-р Красимир Трифонов.

Повече от 30 двойки от цялата страна днес излязоха на кортовете в парк „Кайлъка”, за да премерят сили за първото място.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...