Акценти
Начало / Политика / Народният представител Петър Дулев ще работи за строителството на АЕЦ – Белене

Народният представител Петър Дулев ще работи за строителството на АЕЦ – Белене

 

dulev1

„Като мисия възприех да продължавам да работя за строителството на АЕЦ – Белене. Радвам се,  че и по наше настояване и това което беше заложено в предизборната програма, продължаването на строителството на централата остава в програмата на правителството”. Това заяви при посещението си в Левски днес народният представител от Коалиция за България Петър Дулев, информират от пресцентъра на Община Левски.

Той се срещна с кмета на Община Левски Любка Александрова преди обявената изнесената приемна , а от 10 до 12 ч – и с граждани на град Левски в Заседателната зала на Общината .

Безработицата, социало- икономическите проблеми, проблемите при взаимоотношения с институциите бяха сред основните въпроси, поставени на приемната.

Проблемите на хората като цяло са познати на дългогодишния кмет на крайдунавската община, а сега депутат от 42-то Народно събрание Петър Дулев, който се ангажира да съдейства с възможностите, които има, за решаването им.

Депутатът от Коалиция за България Петър Дулев организира приемни в област Плевен, които стартираха на 7 януари и ще продължат до 10 януари. Той ще се срещне с жителите на Белене, Левски, Пордим, Коиловци, Гулянци, Никопол, Белене и Плевен, съобщават от пресцентъра на Областния съвет на БСП в Плевен.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...

Един коментар

  1. sta raboti da si napulni gushata