Акценти
Начало / Политика / Народният представител Владислав Николов гостува на празници в Ясен и Горталово

Народният представител Владислав Николов гостува на празници в Ясен и Горталово

И тази година в първите почивни дни след първи март хубавата българска традиция за закичване с мартенички за здраве събра децата и жителите на Ясен. Празникът уважиха народният представител Владислав Николов и общинските съветници от ГЕРБ Христослав Михайлов и Йордан Грижов, съобщават от местната структура на партията. Най–вълнуваща за децата бе срещата с Баба Марта, която бе посрещната от домакина на събитието Генади Динков – ръководител на ГЕРБ – Ясен.

Владислав Николов Ясен 1

С пожелания за здраве, дълголетие и много щастие се обърна към събралите се народният представител Владислав Николов. Той приветства Баба Марта с „добре дошла“ на празника и я увери, че в Ясен децата са много послушни и талантливи. Добрата баба закичи детските ръчички с традиционните бели и червени конци, а Владислав Николов и общинските съветници от ГЕРБ подариха на техните майки, бащи, баби и дядовци мартенички – символ на здравето, силния български дух и вярата в доброто.

Владислав Николов Ясен 2

 

 

Владислав Николов и съветниците уважиха и поканата за тържество на дамите от Горталово, посветено на предстоящия празник осми март. В честванията се включи и кметът на Горталово Пламен Петков.

Владислав Николов Горталово 1

„Радвам се да ви видя усмихнати и щастливи в навечерието на хубавия празник осми март. Българските жени заслужават уважението и любовта на нас мъжете, защото са изключително красиви, прекрасни майки и подкрепящи съпруги. За никой от нас не е трудно да признае, че в много голяма степен дължи най-големите успехи в своя живот на важните жени в живота си и затова, мили дами, аз ви казвам благодаря за обичта, силата и увереността, с която ни дарявате. Бъдете здрави и все така усмихнати”, каза народният представител Владислав Николов.

Владислав Николов Горталово 2

Той и общинските съветници от ГЕРБ Йордан Грижов и Христослав Михайлов зарадваха всяка една от жените на тържеството с пъстър букет цветя.

Снимки: ПП ГЕРБ

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...