Начало / Общество / Най-нетърпеливите малчугани откриха летните ваканционни дни в ЦРД – Плевен

Най-нетърпеливите малчугани откриха летните ваканционни дни в ЦРД – Плевен

С много вълнение и нетърпение от страна на малчуганите започнаха летните ваканционни дни в Център за работа с деца – Плевен днес. По традиция и това лято децата от начален и среден курс на плевенските училища ще има къде да прекарат в забавления ваканцията. От днес до 17 юли Община Плевен, Център за работа с деца, Център за ученическо техническо и научно творчество и Ученическа спортна школа са подготвили програма за занимания на децата. На площадката пред ЦРД – Плевен и в залите на сградата всеки работен ден от 10.00 до 12.00 часа ще се провеждат мероприятия.
Програмата включва разнообразни игри на открито пред ЦРД – Плевен, сред които мини баскетбол, скаутски игри и спортно ориентиране. Заниманията по интереси в залите ще бъдат по живопис, „Вълшебната ножичка“, „Различните лица на математиката“, „Забавна екология“, народни танци, модерен балет и хип-хоп, „Сцена на талантите“, ЛЕГО конструиране, пъзели, настолни игри и шахмат. За любителите на рисуването ще се провежда и летен пленер на открито.
Условието децата да се включат в забавленията е, те да бъдат заведени до Центъра от своите родители или настойници и съответно – прибрани от тях. За по-големите деца е предвидена възможност да посещават сами предвидените мероприятия, но само след като представят подписана декларация от техните родители, че имат позволение.
За желаещите да посещават заниманията, свързани с рисуване, е необходимо да се подсигурят листове и съд за вода, както и моливи за участващите в летния пленер. Децата, участващи в заниманията по модерен балет и хип-хоп, трябва да са с подходящо удобно облекло за целта.
Допълнителна информация за провеждащите се занимания може да се получи на тел.: 802 489; 0879/375 109

Следваща Предишна
ЦРД летни дни
ЦРД летни дни
ЦРД модерен балет

ЦРД летни дни
Следваща Предишна

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...