Акценти
Начало / Общество / Най-много свободни работни места за лекари, учители и работници в област Плевен

Най-много свободни работни места за лекари, учители и работници в област Плевен

Лекари, учители и работници се търсят най-много в област Плевен. Това сочи справка на сайта на Агенцията по заетостта. 15 свободни работни места има за работници в преработвателната промишленост в община Левски. Девет лекари и медицински лица се търсят за Плевен, като за част от обявените свободни места е посочена заплата от 1000 лева. В областния град има обявени места и за готвачи, учители, леяри, машинни механици, финансови специалисти и продавачи.
В Долна Митрополия се търсят административен специалист и специалист по обществени науки. 20 пък са обявените места в община Червен бряг. Те са за обслужващ персонал, готвачи, финансови специалисти, продавачи в магазин, учители, ръководители в бизнес услугите и административните дейности, работници в преработвателната промишленост, сервитьори и бармани.
Чистачи и помощници в домакинства, хотели и учреждения и помощен административен персонал се търсят в община Долни Дъбник. Само две са и обявените места в община Белене. Те са за машинни механици и монтьори и учители по общообразователна подготовка в средното образование.
По едно свободно място има обявено за община Искър, където се търси административен специалист, и община Гулянци – за финансов специалист.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...