Акценти
Начало / Политика / Найден Зеленогорски: Патриотичният фронт няма нищо общо с ксенофобията и расизма, ДПС има нужда от враг

Найден Зеленогорски: Патриотичният фронт няма нищо общо с ксенофобията и расизма, ДПС има нужда от враг

SAM_7159-Зеленогорски

В рамките на коалицията Реформаторски блок работим активно с Патриотичния фронт, който има ясно изразени евроатлантически ценности и споделя цивилизационния избор, направен от България. Това заяви днес в Плевен Найден Зеленогорски, народен представител от Реформаторския блок, по повод заявеното от лидера на ДПС Лютви Местан, че ако не бъде отстранен  Патриотичният фронт от управлението, ще има предсрочни избори.

Помолихме колегите да прецизираме изказванията си, защото понякога една изпусната дума може да бъде използвана извън контекста и да се хвърлят обвинения и към Патриотичния фронт, и към Реформаторския блок, и към управляващото мнозинство, добави Зеленогорски. „Ние възприемаме Патриотичния фронт като патриотична формация, която няма нищо общо с опита на колегата Местан да ги очерня като ксенофоби и расисти“, бе категоричен народният представител. Очевидно това е изгодно за ДПС, те имат нужда от враг и го съзират в лицето на Патриотичния фронт, допълни той. „Ще направим всичко възможно, за да може коалицията и управляващото мнозинство да са стабилни. Целта ни е да гоним пълния мандат на управление“, бяха думите на депутата.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...

Един коментар

  1. Виж ти, дошъл на партийна сбирка, но не дойде на 10 декември, Освобождението на Плевен, той и турския депутат от ДПС Митхад Метин, двамата се подредиха един до друг с неуважението си към плевенчани. Пък иначе критикува Местан. Какъв реформатор може да бъде човек на статуквото, който се държи като обидено дете когато не е на неговото, бойкотира празника на града който го е избрал и смята да се кандидатира за седми ли път вече за кмет? Той има ли нещо, за което да не се е кандидатирал? Примерно за шеф на Затворите или за началник на Ловно-рибарското?