Акценти
Начало / Общество / Над 3 000 посетители за ден на Сватбеното изложение в Плевен

Над 3 000 посетители за ден на Сватбеното изложение в Плевен

Повече от 3 000 за ден са посетили Сватбеното изложение, което се провежда за втори път в Плевен. Изложението отвори врати точно в Деня на влюбените – 14 февруари. За официалното му откриване дойде кметът проф. Димитър Стойков, който каза, че Плевен има потенциал да се превърне в привлекателно място за сватбен туризъм.

Как да се превърне в незабравим един от най-важните дни в живота – сватбеният, демонстрират над 20 сватбени агенции, производители на луксозни опаковки и украси, известни гримьори и коафьори, майстори-сладкари, студия за фото-и видеозаснемане. Всичко това е събрано на едно място в търговски комплекс „Макси”, който е съорганизатор на изложението заедно с Националното сдружение за сватбени услуги.

Сред първите посетители на изложението бе лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, който с интерес разгледа щандовете на изложителите и с удоволствие се снима с красивите манекенки, облечени в булчински рокли.

За гостите в първия ден на изложението приятна изненада бяха етномоделите на булчински рокли на една от най-известните български дизайнерки – Светла Димитрова и модна къща „Ариес уникат”.

След това манекени от студиото на Георги Ангелов дефилираха в изкусителни официални тоалети.

Между двете ревюта магията поддържаше вълшебната цигулка на Чавдар Вълков.

В събота, последният ден от Сватбеното изложение, организаторите са предвидили атрактивна съпътстваща програма. От 9.30 до 13.30 часа ще има демонстрация на сватбени прически и грим.

Точно в 12 часа ще бъде представен българският ритуал по посрещане на булката. За този ден е и кулминацията от серията ревюта с представянето на булчински тоалети. Разнообразие и настроение ще внесе предвиденият рок концерт.

В 14 часа ще бъдат изтеглени имената на победителите в томболата.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...