Акценти
Начало / Общество / Над 230 свободни работни места в област Плевен, най-много в Червенобрежко

Над 230 свободни работни места в област Плевен, най-много в Червенобрежко

234 са свободните работни места в област Плевен към днешна, сочи справка на сайта на Агенцията по заетостта. Те са в общините Плевен, Кнежа, Белене, Червен бряг, Долни Дъбник, Никопол, Гулянци, Левски  и  Долна Митрополия.

Близо 120 са обявените работни места в община Червен бряг. Най- много от тях са тези в шивашкия бранш. 10 са работните места за шивачки и в община Левски.

85 са свободните работни места в община Плевен. Най-много от тях са за работници в промишлеността, охранители, общи работници и електромонтьори.

Само пет са работните места в община Кнежа, обявени в Агенцията. Те са за шофьор на тежкотоварен автомобил, агроном, готвач, домакин и продавач-консултант. Осем пък са обявените места в община Белене. Те са за учители, общи работници, огняр, електротехник, организатор по труда и дентален специалист. Три са свободните места в община Долни Дъбник – за учител, хигиенист и изпълнител, а в община Гулянци две – за шивач и огняр. Две са обявените места и в община Никопол – за сезонен работник в земеделието и за логопед. Само един помощник-готвач се търси за община Долна Митрополия според обявите в Агенцията.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...