Акценти
Начало / Общество / Над 1000 мото маниаци се събират край Плевен

Над 1000 мото маниаци се събират край Плевен

Повече от 1000 любители на екстремните усещания на две колела си дават среща от днес до неделя на мотела край плевенското село Гривица. Съборът е и по повод 10-годишния юбилей на плевенския мото клуб „Огнени сенки”, обясни Румен Янакиев.

Както всяка година, ще има забавни надпревари, в които основната роля е на кебапчетата, кюфтетата и най-вече на студената бира, гарнирани с мирис на бензин и рев на мотори. За музиката ще се погрижат момчетата от група NOTH от Белене, с които имаме 100-годишен договор за съвместна работа, обясни с усмивка Янакиев. Освен кавъри, музикантите вече имат и техни собствени парчета. Младият мъж допълни и че най-доброто забавление се случва тогава, когато човек си го направи сам, а рокерите определено знаят рецептата за това.

За всички членове на мото клубове, които обаче задължително трябва да са с гърбове, входът ще е свободен. За останалите ще е 5 лв.

Плевенчани също ще могат да видят и чуят дошлите за събора. Това вероятно ще стане в събота, 22 юни, в обедните или ранните следобедни часове. Тогава момчетата и момичетата ще направят ритуалната обиколка на Плевен с моторите.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...