Акценти
Начало / Общество / Наградиха деветима служители от Зонално жандармерийско управление – Плевен

Наградиха деветима служители от Зонално жандармерийско управление – Плевен

Поздравления за мъжество, себеотрицание и висок професионализъм  получиха днес в Плевен деветима служители от Зонално жандармерийско управление – Плевен, участвали в овладяване на кризата в регионално-приемателан център – Харманли  на 24 и 25 ноември 2016 година, съобщиха от пресцентъра на МВР Плевен.

Лично директорът на главна дирекция „Национална полиция“ главен комисар Христо Терзийски, директорът на дирекция „Жандармерия“ старши комисар Красимир Добрев и директорът на ОДМВР – Плевен старши комисар Красимир Начев поднесоха поздравителни адреси до всеки служител от името на професионалното ръководство на МВР.

pic_1609

Бе изказано дълбоко уважение за добросъвестното изпъление на служебните задължения. В акцията не са допуснати груби нарушения и ескалиране на напрежение. Отличията за знак за служителите, че цялото ръководство на МВР отчита и зачита техния труд в отговорната мисия в Харманли. Според  главен комисар Христо Терзийски в МВР работят личности, отдадени на профясията. Пожела и за напред служителите да преживеят мигове на професионална удовлетвореност. Увери, че приоритет през 2017 година ще бъде техническото обезпечаване и оборудване на звената, което ще повиши безопасността и личната сигурност при изпълнението на служебните задължения.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...