Акценти
Начало / Култура / Награда „Ученик на годината” връчват в СОУ „Иван Вазов”

Награда „Ученик на годината” връчват в СОУ „Иван Вазов”

За първи път в СОУ „Иван Вазов” ще се състои спектакъл – връчване на годишни награди 2012. Идеята за него е на редакционния екип на училищния вестник „В@з Буки Веди” и на ученици от 9л клас – паралелка с хуманитарна насоченост.

Той ще протече в 2 тура – сериозен и забавен, научихме от организаторите. За първия учениците ще бъдат номинирани и класирани в следните категории: „Енциклопедична личност”, „Ученик на годината”, „Спортна личност”, „Музикална личност”, „Най-добър в изкуството”. За втория категориите са: „Артистична личност”, „Кокетна личност”, „Дон Жуан”, „Най-забавен ученик”, „Най-чест посетител при г-н Митев” и „Двойка на годината”.

Избирането на печеливши в различните категории е станало чрез гласуване по специален регламент, като право на участие и гласуване са имали всички ученици от горен курс.

Класираните на първо място във всяка от категориите ще получат специална тематична купа, а тези на второ и трето място – утешителни грамоти. Наградите за всяка категория ще бъдат връчени от различни преподаватели в училището, изявени в определена област и поканени от организаторите.

Тържествената церемония по награждаването ще бъде на 10 май 2012 г., в рамките на отбелязването на празника на СОУ „Иван Вазов”. От 19 ч. в двора на училището започва концерт на Северняшкия ансамбъл, след който от 20 ч. ще се състои традиционната среща по футбол между отборите на абитуриентите и преподавателите. От 21 ч. ще бъдат връчени първите годишни награди 2012. Ще танцува хип-хоп формацията „Норе”, която очарова жури и публика на сцената на „България търси талант”.

Прочетете също:

Водещи солисти на сцената на Международния фестивал за маримба и ударни инструменти – Плевен’2023 (програма)

От 4 до 9 юли в Плевен ще се проведе седмото издание на Международния фестивал ...