Начало / Култура / Млади рок банди  и рок  легенди забиха заедно на Втория Младежки рок фестивал в Левски

Млади рок банди  и рок  легенди забиха заедно на Втория Младежки рок фестивал в Левски

Рок банди от Шумен, Белене ,Троян и Левски се изявиха с авторски  парчета и кавъри  от световната поп и рок музика по време на Втория Младежки рок фестивал, който се проведе  на 9 септември в град Левски.

 Рок група„ Stenli Stefanov,s Project” събрала  младежи от Левски и Горна Оряховица, група „Engineer of death“  и рок група „Wetrock” от Троян, рок група „ NOTH”  от Белене, рок  група „The Lefties” от Шумен споделиха радостта си , че участват в рок феста в Левски . Младите рокаджии мечтаят за големите световни сцени и срещата им с рок легендите Дуги Уайт и група „Кикимора” ги вдъхновяват да сбъднат мечтите си.

Фронтменът на Рок група „ Stenli Stefanov,s Project  – Станислав  Стефанов, и водещ на феста обяви дебютния албум с авторски парчета на групата – ”Начало на една история”, продуциран, обработен и записан лично от него.

imgp2452levski-rok-fest

Домакин на събитието беше кметът на Община Левски Любка Александрова. Тя  поздрави участниците и сподели:„Радвам се ,че сме заедно. Гледайки младите групи наистина мисля ,че сме на прав път. Пожелавам им успех към големите сцени и един ден да бъдат известни като Николо Коцев и Дуги Уайт….Основен вдъхновител на  YOUTH MUSIC FEST – ЛЕВСКИ е Офелия Кънева и СОНИК СТАРТ.Преди да се ангажира с грижа за децата в цяла България полагаше грижи точно в тази сфера .Радвам се ,че тя получи признание и ,че  Държавната агенция за закрила на детето  е в точните ръце..”, подчерта Александрова.

Кметът на Левски благодари и на Цонко Цонев, Николо Коцев, Дуги  Уайт, на младите рок банди , на всички направили възможно да се почувстваме граждани на света.

p1730841levski-rok-fest

Вторият Младежки рок фестивал се проведе под патронажа на Председателя на Държавната агенция за закрила на детето  – Офелия Кънева : „Много вярвам във възможностите за създаване на нови писти, на нов фокус върху таланта на младите хора и се радвам, че Община Левски е домакин на това събитие за втори път… Невероятен кураж на г-жа Александрова да вложи цялото си сърце в едно такова голямо събитие.Миналата година подкрепата беше от Джон Лоутън и Б.Т.Р , тази година от Дуги Уайт и „Кикимора”- титани в музиката на световно ниво и точно такава сцена искам да виждам за българските млади таланти.” –каза  Офелия Кънева ,която  дойде  да подкрепи благородната кауза.

В специална шатра „Кметълски истории”достигаха до ценители с личен автограф  от кметъла Цонко Цонев.

Концертът  на Дуги Уайт и „Кикимора”до късно вечерта радва рокаджиите в град Левски.

Снимки: Община Левски

p1740556levski-rok-fest

imgp2425

imgp2437levski-rok-fest

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...