Акценти
Начало / Култура / Младежкият парламент ще търси таланти на Плевен

Младежкият парламент ще търси таланти на Плевен

Младежки общински парламент – Плевен организира конкурс „Плевен търси таланти”.  На 22 април в зала „Катя Попова” от 17 часа ще се проведе кастинг на кандидатите да участват в конкурса, съобщи Бисер Велиев, председател на МОП – Плевен. Жури ще определи тези, които ще продължат на четвъртфинала. Той ще се проведе на следващия ден – 23 април, неделя. Началото отново ще е в 17 часа в зала „Катя Попова”.

Полуфиналът на конкурса „Плевен търси таланти” ще е на 29 април, събота – на същото място и със същия начален час. За подкрепа на достигналите до този кръг в залата ще се допуска и публика. Входът ще е свободен.

Гранд финалът ще се проведе на 5 май, от 18.30 часа отново в зала „Катя Попова”. Финалът ще се проведе под формата на концерт с вход 2 лв., уточни Бисер Велиев.  Той обясни, че всеки зрител ще получи бланка за гласуване, за да бъде избран победителят на публиката. Докато се обработват резултатите от гласовете на публиката и журито вземе своето решение, концерт ще изнесат други плевенски таланти.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...