Начало / Политика / Младежката структура на ГЕРБ в Плевен проведе работна среща

Младежката структура на ГЕРБ в Плевен проведе работна среща

Националният изпълнителен съвет на Младежи ГЕРБ се срещна с младежката структура на партията в Плевенска област. На срещата общинската структура на Младежи ГЕРБ – Плевен чрез мултимедийна презентация направи анализ на дейността си през последната една година. В продължения на два часа младежите обсъждаха актуални политически и организационни въпроси, съобщават от пресцентъра на партията. Тя се проведе на 6 февруари вечерта в зала „Гена Димитрова“. На нея присъстваха и Владислав Николов, областен координатор на ГЕРБ и народен представител, Диана Данова, член на НИС на Жени ГЕРБ, Петя Василева, зам. председател на Общински съвет – Плевен и Даниела Гонкова, областен клубен ръководител на Жени ГЕРБ – Плевен.

младежи герб

„Ние сме част от най-голямата и най-силната партия в България и наша основна задача е да реализираме политиките на партия в населените си места. В МГЕРБ имаме най-младите евродепутати, народни представители, кметове, общински съветници. Плевен също има своя най-млад общински съветник – Йордан Грижов, който е общински ръководител на М ГЕРБ – Плевен. Основната мисия на младежката организация на ГЕРБ е де бъде пример за всички млади хора, решили да се реализират в България.“ Това заяви Георг Георгиев, председател на Младежи ГЕРБ по време на срещата.

младежи герб
„ГЕРБ спечели в почти всички областни градове и това е голяма отговорност, защото ни чака още много работа. В Плевен ГЕРБ загуби, затова тук ние младите трябва да сме още по-мотивирани и да работим “, акцентира председателят на МГЕРБ. Той бе категоричен, че МГЕРБ ще продължава да се развива и да инвестира в членовете си. „Предстои традиционния Зимен университет на МГЕРБ, в който ще вземат участие младежи от цялата страна. От Плевен на форума ще присъстват двама. Сигурен съм, че всеки един от вас ще бъде човекът, покрай който са се обединили други младежи и заедно ще направим населените ми места по-добро място за живеене“, посочи още Георгиев.

младежи герб 6

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...