Начало / Култура / Вълнуващи изпълнения предлага Плевенска филхармония и през месец март

Вълнуващи изпълнения предлага Плевенска филхармония и през месец март

Плевенска филхармония ще зарадва своята публика и през месец март с вълнуващи изпълнения. Два премиерни авторски проекта, аранжирани и оркестрирани от Георги Милтиядов и Левон Манукян, предстоят през женския месец в Плевен.

На 11 март в градът на Панорамата ще бъде представен премиерно концертът „Любими песни от български филми“ с Орлин Горанов и Галя Ичеренска. Той ще бъде реализиран под съпровода на Плевенска филхармония. Идеята, сценария и мултимедията са на Юлия Манукян, а диригент и режисьор е Левон Манукян. След Плевне на концертното изпълнение ще имат възможност да се насладят на 17 май в Русе, 20 юни в Бургас и 21 юни във Варна.

На 25 март в Плевен ще бъде представена още една премиера. Това е концерт с Чавдар Вълков и „Цигулката в Рока“, под съпровода на Плевенска филхармония.

Концерт на Плевенска филхармония с Руслан Мъйнов ще могат да наблюдават жителите на Видин на 17 март. Плевенските музиканти се включват и в турнето на „Вечер на Мюзикъла“ с Люси Дяковска и група A.V.A., което ще бъде представено на 5 април в Габрово, 7 април в Ямбол, 26 април във Велико Търново, 19 май в Хасково и 28 юни в Бургас.

Това са първите фиксирани ангажименти и предстои допълване на концертите.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...