Акценти
Начало / Общество / Младежите от община Левски ще участват в  дейностите  на Информационен център „Барометър” – Плевен

Младежите от община Левски ще участват в  дейностите  на Информационен център „Барометър” – Плевен

Младежите от община Левски са включени в  дейностите  на “Младежки информационен център Барометър” – Плевен . На територията на община Левски с младите хора ще  работят младежкия работник Силвия Йорданова и младежкия лидер  Елена Асенова от СУ “Крум Попов” гр. Левски.

На 17 и 18 март те са преминали  обучение за “Умения за презентиране”,  проведено  в град Плевен, информира Силвия Йорданова. „Предстоящата ни работа с младежите ще се състой в проучвания за интересите и проблемите на младите хора, създаване и разпространяване на бюлетин Младежки барометър с дейностите на младите хора от област Плевен, информационни кампании по теми свързани с младите хора, тяхното образование, здраве и култура, младежки хепънинг по случай 9 май Деня на Европа, младежки дискусии и други. Целта ни е младежите на град Левски да бъдат се включат активно в предстоящите инициативи, защото това е начина те да бъдат чути и активни в нашето общество”, разказа Силвия Йорданова.

 “Младежки информационен център Барометър” гр. Плевен е  създаден по  проект на Сдружение “Младежко бюро за социални услуги и граждански инициативи” гр. Плевен.  Дейността му  се финансира и координира от Министерство на младежта  и спорта.

 

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...