Акценти
Начало / Спорт / Мис България бележи гол за „Отбор на сърцето”

Мис България бележи гол за „Отбор на сърцето”

Благотворителната футболна среща между зведния Отбор на сърцето и сборен отбор на Община Луковит приключи с победа на звездите.  Капитаните на двата отбора – Лео Бианки и Кмета на Луковит – Иван Грънчаров,  се бяха подготвили с различни стратегии за победа, но в крайна сметка мачът завърши с 9:7 в полза на гостите. С ефектен гол се открои Мис България 2011 Ваня Пенева, която успя да заблуди противника и да излезе от създадена блокада, като завърши с гол във вратата на домакините. Сред гол майстори от „Отбора на сърцето” са Ники Илиев, Играта, Миро Георгиев, Кристо и Младен Василев.

„Посвещавам този гол на целия отбор и на успелите деца на България. Когато всички играем със сърцата си и имаме една цел, нещата са доста по-красиви”, сподели Ваня Пенева.

Срещата бе подкрепена от ентусиазираната публика на стадиона, която беше дошла да се наслади на звездното шоу и да подкрепи каузата за подкрепа на талантливите деца на България.  Събраната сума от дарителницата по време на мача е 1 225 лева, които са преведени по сметката на фонда „Успелите деца на България” на Фондация „Димитър Бербатов”.

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...