Начало / Последни новини / Мизия /Кнежа/ започва първи подготовка

Мизия /Кнежа/ започва първи подготовка

Мизия /Кнежа/ е първият отбор от Плевенска област, а вероятно и от Северозападната Трета аматьорска футболна лига, който ще започне зимната си подготовка за пролетния дял на първенството. Играещият треньор Димитър Петров събира в периода 7 – 10 януари, всички футболисти, завършили есенния полусезон с екипа на Мизия. Тимът е на предпоследното 15-о място в класирането, което означава изпадане от Трета лига в А областната плевенска група.

„Една от причините за слабото ни представяне през есента е, че не проведохме нормална подготовка през лятото. Именно затова взехме решение да стартираме по-рано за да се подготвим както трябва за втората половина на шампионата, която ще е много тежка за нас. Целта е ясна –  спасение от изпадане“, уточнява Петров. Тренировъчният процес ще се проведе в Кнежа. В хода му отбора ще изиграе пет контролни срещи, съперниците за които тепърва ще се договарят. Работи се и по селекцията.

„Закъснялата селекция през лятото е другия проблем, заради който сме на това незавидно място в класирането. Сега ще е различно. Още на първото събиране очаквам да пристигнат нови играчи, които ще тренират с останалите. Вече състава е почти избистрен. Нужни са ни няколко футболисти във всички линии, като приоритет са атакуващи състезатели“, разкри Димитър Петров. По думите му едва след края на подготовката ще бъде определена окончателния разширен състав, който ще представя Мизия в първенството.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...