Акценти
Начало / Политика / Местните социалисти искат Васил Антонов да е втори в листата

Местните социалисти искат Васил Антонов да е втори в листата

Васил Антонов 1

На свое заседание, провело се вчера,  Областният съвет на БСП обобщи номинациите  за включване в листите за кандидат-народни представители, направени на конференциите на общинските организации в област Плевен. С най-много гласове е Васил Антонов, доскорошен областен лидер на БСП и депутат. Това му отрежда второто място в листата, тъй като водачът се определя с решение на Националния съвет на БСП. Както вече стана известно за 15 МИР – Плевен това е Румен Гечев. Трети в листата се нарежда Петър Дулев – дългогодишен кмет на Белене и също  депутат в това Народно събрание.

Следващите две места са за представители на коалиционни партньори на БСП и за представители на гражданската квота. Това отреди шестото място в листата на досегашния народен представител Димитър Кочков. Веднага след него, на 7-мо място е Александър Печеняков – бивш кмет на Долна Митрополия, 8-ма е Ганка Николова. За достойно място в листата е номиниран актьорът от Драматичен театър – Плевен Веселин Плачков, чието превъплащение в образа на Васил Левски очакваме да видим скоро на големия екран.

До края на седмицата се очаква листата да бъде утвърдена от Националния съвет на БСП, за да бъде регистрирана в РИК-Плевен.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...

2 коментари

  1. Бойко Петров

    Кой присади на Плевен най-проваления политик на България от прехода , Румен Гечев, най-голямия провал на Жан Виденов

  2. Кака Лара

    Ехе, бой , бой направо за депутатски места за наши хора, мързеливи.
    Ще гледаме страшен сеир, ха да ви е честит преференциалния вот на Мяама Нолова. Що не го ползвате, бе?
    Сега вместо др. Кочков да плаче с крокодилски сълзи (плаче за обувки от крокодилска кожа, ха-ха-ха) да си организира червените бабички и да им обясни (ако може) как да гласуват за него.
    Муаха-ха-ха, страшен смях…
    Ей това си е страшно шоу.