Акценти
Начало / Образование / Международна среща по проблемите на професионалното образование започна в ДФСГ „Интелект”

Международна среща по проблемите на професионалното образование започна в ДФСГ „Интелект”

среща ДФСГ "Интелект"

Гимназия „Интелект“ е домакин на международна среща  с участието на ученици и учители от Франция, Турция и България по проблемите на невербалната комуникация и прилагането й в професионалното образование и обучение. Срещата е част от дейностите по проект „Активно обучение в сферата на невербалната комуникация в професионалното образование“ от програмата „Коменски“ на Европеийския съюз.

Целта на проекта е опознаване на различните култури на страните членки на ЕС  и адаптиране на младите хора към съвремените условия на пазара на труда.

среща ДФСГ "Интелект"

Участниците ще споделят опит и ще обменят успешни практики за работа в екип , за възможните начини за невербална комуникация в различните страни от ЕС и впоследствие да създадат модел  на поведение при бизнес контакти, научихме от директора на ДФСГ „Интелект” Емил Райков.

Този проект е част от поредицата инициативи на ръководството на ДФСГ „Интелект“ за създаване на добра мотивационна среда на учениците от гимназията и за тяхната успешна професионална реализация като граждани на Европа.

Прочетете също:

Образователни игри и творчески занимания за децата в РИМ – Плевен

 Регионален исторически музей – Плевен  и тази година ще организира  инициативата „Лято в музея”, която ...