Акценти
Начало / Спорт / Два пъти ще проверяват публиката на мача между „Левски“ и ЦСКА

Два пъти ще проверяват публиката на мача между „Левски“ и ЦСКА

00476261

Столичната полиция предприема всички необходими мерки за осигуряване на реда и обезпечаване сигурността на гражданите преди, по време и след мача между отборите на „Левски“ и ЦСКА, информират от пресцентъра на МВР. Футболната среща ще се състои на 8 март /събота/ от 16.15 часа на Националния стадион „Васил Левски”. Полицията ще бди за сигурността както на територията на стадиона, така и в целия град. Особено внимание ще се обръща на спирките на градския транспорт и на местата, на които се събират и на които съществува възможност да се засекат привържениците на двата тима.

Феновете ще се придвижват организирано от сборните им пунктове към мястото на спортното събитие. С цел недопускането на инциденти между привържениците на двата отбора са предприети мерки двете шествия да бъдат разминати по време.
Посетителите на спортната среща ще бъдат проверени два пъти – непосредствено преди стадиона и на самия вход. На територията на стадиона няма да бъдат допускани хора, които са в нетрезво състояние или носят забранени предмети и вещи, в това число и чадъри. Малолетните ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и след попълване на декларация.

С цел осигуряване на безопасността при струпване на много хора, а и за улесняване на пропускателния режим, на зрителите се препоръчва да пристигнат по-рано в района на стадиона

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...