Акценти
Начало / Икономика / Масови проверки на таксита в Плевен

Масови проверки на таксита в Плевен

На 11 февруари 2017 година за времето от 17 часа до 19:30 часа в Плевен е проведена съвместна операция на служители на ОД на МВР – Плевен, Областната автомобилна администрация – Плевен (ООАА), ТД на НАП – офис Плевен и Държавната агенция за метрологичен контрол– Плевен (ДАМК), за проверка на таксиметровите коли в града.

На булевард „Данаил Попов“ е извършена проверка на таксиметров автомобил „Шкода Фабия“, управляван от 34-годишен плевенчанин. Тя е завършила с акт от ООАА-Плевен и протокол от  От служители на ДАМТН – Плевен е съставен протокол за установено нарушение от ДАМК, с предстоящо издаване на акт за административно нарушение. Протокол са издали и данъчните

 На пиацата на улица „Иван Миндиликов“ е извършена проверка на таксиметров автомобил „Шевролет авео“, собственост и управляван от 56-годишен от Плевен. От служители на ООАА-Плевен му е съставен акт за административно нарушение.

На улица „Трети март“ е извършена проверка на таксиметров автомобил „Киа пиканто“, управляван от 49-годишен от Плевен.  Проверката  и тук е завършила с акт от ООАА-Плевен и протокол от ДАМТН – Плевен, като предстои съставяне на акт.  От служители на ТД на НАП офис Плевен е съставен протокол за извършена проверка по ДОПК. Проверка на друго такси на същата пиаца – „Шкода фабиа“, управляван от 46-годишен от Плевен, е приключила с протокол от служители на ДАМТН – Плевен, за установено нарушение с предстоящо издаване на акт.

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...