Акценти
Начало / Култура / Максим Горанов: Децата от „Арлекино” вложиха душите си в „Планетата на мечтите”

Максим Горанов: Децата от „Арлекино” вложиха душите си в „Планетата на мечтите”

Очарован и поласкан съм, че имах възможност заедно с децата от Вокална група „Арлекино” да преживея създаването на албума „Планетата на мечтите”. Благодарен съм на тези дечица, които влозиха душиците си в него. Това сподели Максим Горанов дни след приключване на студийните записи за новия албум на група „Арлекино” при читалище „Съгласие”. В него са включени песни по музика на Хайгашод Агасян, които звучаха в едноименното представление концерт, чиято премиера беше преди дни на сцената на зала „Емил Димитров”. „Благодарен съм на Хайго и на Ивайло Атанасов, който облече всичко това в реалност и финанси. Интересно защо Община Плевен е отказала да участва във финансирането на проекта, тъй като става въпрос за деца. Въпреки всичко „Планетата на мечтите” вече е факт”, допълни Максим Горанов, продължавайки с благодарностите и към вокалния ръководител на арлекинчетата Вили Боянова, и Анелия Дечева, които са негови партньори в студиото.

Дискът включва 10 песни на Хайгашод, едната от които дава и заглавието на албума – „Планета на мечтите”. Включени са също инструментали на песните, за да могат да се изпълняват и от други деца. Бонус трак е песен на Ивайло Атанасов – „Дайте ми време”, по аранжимент на Максим Горанов.

Децата от ВГ „Арлекино” завладяха с талант и красива музика „Планетата на мечтите” (снимки+видео)

„Група „Арлекино” вече има творчески паспорт, след като миналата година им направихме лайф репертоар. Пожелавам на децата толкова много щастие и аплодисменти, че да им е трудно да ги поемат”, ориса Максим Горанов.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...