Акценти
Начало / Култура / Децата от ВГ „Арлекино” завладяха с талант и красива музика „Планетата на мечтите” (снимки+видео)

Децата от ВГ „Арлекино” завладяха с талант и красива музика „Планетата на мечтите” (снимки+видео)

Малките таланти от Вокална група „Арлекино” към читалище „Съгласие” за пореден път показаха завиден талант. Снощи на сцената на зала „Емил Димитров” те изнесоха спектакъл концерт „Планетата на мечтите” по музика на Хайгашод Агасян. Артистът беше специален гост в спектакъла в ролята на Приятеля.

„Имам удоволствието да общувам с тези прекрасни деца, които са не само много музикални, но и много чаровни и облагородони – те просто светят, прекрасни деца и за мен е огромно удоволствие, че пеем и танцуваме заедно”, сподели Хайгашод Агасян, добавяйки висока оценка за работата на тяхната ръководителка Виолета Боянова и на Анелия Дечева.

В спектакъла звучаха песни по прекрасни стихове на български поети. Мисля, че съм облякъл в достойна музика техните послания, каза Хайгашод Агасян.

В концерта участваха и грации от балетната школа на читалище „Съгласие“.

Днес „Планетата на мечтите” ще бъде представен пред ученици  от I до VIII клас, като представленията са от 12 и от 14 часа в зала „Емил Димитров” на читалище „Съгласие”.

Песните от спектакъла вече са записани в студиото на Максим Горанов. Предстои да бъдат издадени  на диск, който ще достигне до всички плевенски училища.

Следваща Предишна
Следваща Предишна

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...