Акценти
Начало / Видео / Люси Дяковска взриви Драматичния в Плевен (снимки и видео)

Люси Дяковска взриви Драматичния в Плевен (снимки и видео)

Една наистина взривяваща вечер на мюзикъла поднесе снощи на плевенската публика Люси Дяковска. След близо 20 години тя отново излезе на сцената на Драматичния театър в родния си град – но този път с цялата слава зад гърба си, звездно талантлива и все така земна и чаровна .

За своя първи рецитал в Плевен тя беше подбрала най-доброто от мюзикълите от Кабаре, Котките, Мулен Руж, Исус Христос Суперстар, Уестсайдска история, Коса.  Освен с перфектните си изпълнения и мощен глас, Люси грабна публиката и с емоционално предаденото съдържание на някои от мюзикълите.

IMG_4160Люси Дяковска

Публиката в препълнения Голям салон на Драматичния театър изригваше в бурни аплодисменти още преди края на всяко парче. Люси вдигаше емоционалните градуси още и още. Малко преди края на концерта си тя падна на колене пред музикантите от Плевенска филхармония, за да благодари за прекрасното им партньорство. По време на изпълненията си тя не пропускаше да похвали оркестрантите.

Диригент на концерта беше Левон Манукян, а аранжиментите са на младия талант Георги Милтиядов, когото Люси определи като космичен.

IMG_4198Люси Дяковска

С три биса завърши тази музикална разходка в най-доброто от сцените на Бродуей, един от които прекрасната „Синева” на Диана експрес, в специален аранжимент за Люси от Георги Милтиядов и Левон Манукян.

Сред публиката бяха немалко известни лица, а към финала на концерта да аплодира Люси дойде и Поли Генова.

А плевенчани наградиха своята съгражданка с думите: Люси, ти си национално богатство!

IMG_4171Люси Дяковска

IMG_4182Люси Дяковска

IMG_4197Люси Дяковска

IMG_4165Люси Дяковска

IMG_4190плевенска филхармония

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...