Акценти
Начало / Общество / Лекция отговаря на въпросите на плевенчанки за бременността и раждането

Лекция отговаря на въпросите на плевенчанки за бременността и раждането

На 21 юли акушер-гинекологът д-р Станимира Башева  ще представи в лекция и ще отговори на плевенчанки на всички въпроси, свързани с бременността. Между 10:00 и 12:00 часа в четвъртък  всяка една дама, очакваща новия живот, мечтаеща за лека бременност и успешно раждане, може да се присъедини към събитието и да се зареди с полезна информация.

Тъй като за всяка една родилка моментът на първата глътка въздух на новороденото й е незабравим, бъдещите майки ще получат съвети как преди да се стигнете до този момент, трябва да са наясно какво се очаква от тях, какви изследвания е добре да си направят, какви принадлежности ще им трябват в болницата и кой ще им помага в родилната зала. Много важно и същинско е правилно да бъде избрана болницата, в която ще се постъпи.

Всеки посетител ще получи традиционния комплимент от организаторите от  списание „9 месеца“, а специално за някои от присъстващите са подготвени  чудесни награди, които ще бъдат изтеглени в томбола.

Лекцията ще се проведе в Търговски център „Макси“ в Плевен. Може да заявите вашето присъствие на тел. 0876 181 114, на e-mail: [email protected] или като потвърдите тук.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...