Начало / Крими / Къща и постройки горяха в Плевен и областта

Къща и постройки горяха в Плевен и областта

На 31 август 2019 година в 12:46 часа е съобщено за пожар в къща в Плевен на улица „Текийски Орман“, казаха от полицията.  Причините за инцидента с в процес на установяване.  Унищожени са 60 кв.м от сградата, техника и домашно имущество. Пострадали няма. Пожарът е погасен от екип на РС ПБЗН – Плевен.

На 31 август 2019 година в 16:18 часа в РС ПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в стопанска постройка в град Славяново. Причините за произшествието са в процес на установяване.  Унищожени са 15 кв.м покривна конструкция и са опушени стени 20 кв.м. Пламъците са погасени от служители на РС ПБЗН – Плевен.

На 1 септември 2019 година в 14:04 часа е постъпил сигнал за пожар в частен имот в село Староселци на улица „Искър“. До пристигането на екип от РСПБЗН – Кнежа са унищожени 30 кв.м покривна конструкция от селскостопанска постройка, каруца и две бурета.    Предполагаемата причина за възникването на пожара е небрежност при боравене с открит огън. По първоначални данни огънят е тръгнал от суха трева, като пламъците са обхванали селскостопанската постройка. Пострадали хора няма.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...