Начало / Политика / Крум Зарков се срещна с младежи от БСП – Плевен

Крум Зарков се срещна с младежи от БСП – Плевен

Заместник-председателят на ПГ на „БСП за България” Крум Зарков се срещна членове на Младежкото обединение на БСП и активисти от Общинската партийна организация в Плевен.  Той направи обзор както на вътрешнополитическата, така и  на външнополитическата обстановка.  „Управлението в България е колос на глинени крака”, заяви Зарков и изтъкна, че от особена важност е да бъде завършена съдебната реформа, защото през последните десет години няма трайни резултати в борбата с корупцията по висшите етажи на властта.

Пред  плевенчани  депутатът  сподели,  че БСП е твърда и ясна опозиция в Народното събрание. „За изминалите седем месеца Парламентарната група е внесла повече от 35 закона, както и е извела на преден план дебата по темите за корупцията, здравеопазването и образованието в България”.

Крум Зарков изтъкна, че управляващите от ГЕРБ непрекъснато внушават в медийното пространство, че БСП е разединена, че БСП не е способна да управлява, и търсят постоянен виновник в нейно лице, връщайки се назад в годините преди 1989-та. „В тази връзка, политиката е разговор за бъдещето, а не разговор за миналото”,  категоричен бе Зарков.

Събитието бе организирано от Общинския и Областния съвети на БСП по инициатива и със съдействието на плевенския депутат Чавдар Велинов.

 

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...