Акценти
Начало / Общество / Криско, Росица Кирилова, Бобан Здравкович и Джина Стоева радват червенобрежани на панаира

Криско, Росица Кирилова, Бобан Здравкович и Джина Стоева радват червенобрежани на панаира

С поредица от концерти и различни спортни мероприятия Червен бряг ще проведе своя панаир. От 4 до 6 септември червенобрежани ще имат възможност да се насладят на разнообразни мероприятия, подготвени от Община Червен бряг. Те ще започнат на 4 септември, петък, когато в 17:30 часа ще бъде открита изложбата „Живопис” на Искра Пенчева в местното НЧ „Светлина 1999“. След това от 18 часа в храм „Свети Софроний Врачански“ ще бъде отслужен тържествен водосвет, последван от откриването в 18:30 часа на фотоизложбата „Ние опознаваме биоразнообразието“, представена от Регионален бизнес център – Плевен в Градската градина. Панаирните дни ще бъдат официално открити на централния площад с празничен концерт на Криско и Танцова формация „Плевен“ в 20:30 часа, последван от празнична заря.
Разнообразни спортни мероприятия и детски програми са подготвени за 5 септември, събота. Росица Кирилова и Ники Априлов ще съберат всички малчугани в 10:30 часа на площада за детски спектакъл, а от 15 часа ще започне състезание с велосипеди за деца от 8 до 12 години. По-късно вечерта – от 17 часа, на градския стадион ще се проведе дерби между местния футболен тим „Партизан“ и отбора на ФК „Павликени“. Мероприятията продължават с Шоу на колела, което ще започне в 17:30 часа на градския площад, а от 20:30 часа на червенобрежката сцена ще излезе сръбската фолк звезда Бобан Здравкович.
В последния ден от панаирните дни – 6 септември, по случай Съединението в 10:30 часа ще бъдат поднесени цветя пред паметника в градския парк.След това за червенобрежани от 11 часа ще започне концертна програма с участието на Джина Стоева на градския площад.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...