Акценти
Начало / Култура / Криминалната комедия „Влизай, без да чукаш” гостува в Плевен

Криминалната комедия „Влизай, без да чукаш” гостува в Плевен

Vlizai

Криминалната комедия „Влизай, без да чукаш” на театър “Българан” гостува в Плевен. Участва звездното актьорско трио Таня Кожухарова, Ернестина Шинова и Веселин Цанев. Автори са Андрей Калудов и Андрей Филипов. Калудов е и режисьор на постановката. Художник е  Галина Абаджимаринова. Спектакълът ще се играе на 12 март от 19 часа в Драматично-куклен театър „Иван Радоев”.

Комедията разказва тайнствената история на едно момиче, една зряла и апетитна жена и един смешен, симпатичен и заедно с това страшен мъж, които ще видим от скритата им и далеч по-интересна страна. Влюбените в един и същи мъж се ненавиждат, но могат и да се съюзяват. Неверен съпруг и лъжлив любовник – той трябва да умре! Намерен е наемният убиец. Тримата се съюзяват и сътворяват абсурдните ситуации в българската криминална комедия.

Поръчков  убиец е стара професия, но поръчково убийство чрез електрически стол е нова тема в занаята. И така – в една малка стаичка, в покрайнините на София, пред необикновеното и даже шокиращо изобретение на един непризнат талант се събират три напълно различни, но с една съдба  образи. Влюбени и обидени, мечтаещи и отхвърлени, изпълнени с нежност и желание за възмездие. Низ от неочаквани събития и още по-изненадващи разкрития, ситуации извикващи смях и страх едновременно. Нашето съвремие, събрано в една малка стаичка с трима души – драматично и достойно за  насмешка, разказват авторите на заглавието.

Снимка: Интернет

Прочетете също:

Водещи солисти на сцената на Международния фестивал за маримба и ударни инструменти – Плевен’2023 (програма)

От 4 до 9 юли в Плевен ще се проведе седмото издание на Международния фестивал ...