Начало / Общество / Красимир Иванов подаде заявление за освобождаване от длъжността зам.-областен управител

Красимир Иванов подаде заявление за освобождаване от длъжността зам.-областен управител

„Всяко начало има и край. Тази сутрин подадох заявление за освобождаване с днешна дата от заеманата длъжност „Заместник областен управител“ на област Плевен“. Това написа зам.-областният на Плевен Красимир Иванов във профила си във фейсбук преди броени минути.
„Сърдечни Благодарности към всички близки, приятели, познати и непознати, които ме подкрепяха през годините на моето обществено развитие, надявам се да съм оправдал доверието което ми е гласувано от тях, надявам се и да не съм давал повод да се срамуват от мен, а ако волно или неволно съм ги накарал да се почувстват обидени или огорчени Моля да бъда простен“, пише още той.
„Благодарност и към служителите на областна администрация Плевен за тяхното професионално отношение в процеса на съвместната ни дейност, на хората от държавната и общинска администрация с които работихме отговорно и честно единствено и само за подобряване на областните политики и тяхното „обръщане с лице“ към потребностите на хората, за добруването и просперитета на област Плевен. Надявам се тази откритост, откровеност и почтеност, която зададох в председателстваните от мен областни звена, съвети и комисии да се съхрани от тях и продължи, защото както много пъти съм го казвал никой няма нужда, най-малко българските граждани от „изкривяване“ на информацията, неглижиране на потребностите, избягване на трудностите и „потапяне“ пред проблемите стоящи на дневен ред пред България, поглед насочен не само и основно в настоящето и обозримото, а поглед и към по-далечното но така неизбежно за поколенията след нас бъдеще!!!
Благодаря и на хората които ми се довериха и ми предоставиха възможността да ги представлявам и бъда, мисля полезен.
Оставам с положителни чувства и емоции!!!
За мен бе чест“, завършва съобщението си Иванов.

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...