Акценти
Начало / Култура / Концерти, представяне на книга, театрални представления в афиша на Плевен следващата седмица

Концерти, представяне на книга, театрални представления в афиша на Плевен следващата седмица

Афишът на Плевен за следващата седмица започва с театралната постановка  „Каргоиграчи”, която ще бъде представена на 16 април, вторник, от 19 часа  на Голяма сцена в ДКТ „Иван Радоев”.

На 17 април, сряда, на плевенска сцена гостува „Вражалец” с участието на Любомир Нейков, Любен Павлов, Станимир Гъмов, Деси Бакърджиева, Петьо Петков – Шайбата. Представлението е от 19 часа, Голяма сцена в ДКТ „Иван Радоев”.

За любителите на джаза в Плевен на 17 април, от 19 часа, в зала „Катя Попова” ще започне джаз концерт с участието на Венци Благоев – тромпет, Димитър Благоев – китара,Станислав Арабаджиев – пиано, Михаил Иванов – контрабас, Георги Гарнизов – ударни и вокал , Доротея Люцканова – вокал и Георгия Павлова – вокал. Билети се продават на касата на площад „Свободата”.

На 18 април,четвъртък, от 16.30 часа в ХГ „Дарение Светлин Русев” е представянето на новата книга на Веселин Чернялски. Организатор е Дружество  на  писателите – Плевен

На 20 април, събота, от 10 часа ще започне VI Национален фестивал на руската поезия, песен и танц „Пусть всегда будет солнце”

Същия ден от 17.30 часа в Арт център – 3 ще започне концерт на група Ellas /Момичетата/ и приятели.

В седмичния афиш са включени и няколко представления за децата. Театъра продължава традиционните срещи с най-малките си зрители в събота. На 20 април те ще могат да гледат най-новата постановка за деца „Аладин и вълшебната лампа” от 10 часа на Голяма сцена. А от 11.30 часа, на сцена „Фоайе” е представлението на „Тигърчето Спас и малкото голямо слонче”.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...