Начало / Общество / Конни състезания с двуколки ще има на Панаирните дни в Гулянци

Конни състезания с двуколки ще има на Панаирните дни в Гулянци

Гулянци
Традиционните вече Панаирни дни в Гулянци ще започнат от 29 май и ще продължат до 31 май. Официалното им откриване ще бъде в петък вечерта от 19:00 часа, като това ще направи кметът на Община Гулянци Лъчезар Яков. Програмата ще продължи с концерт на площад „Свобода” на самодейни колективи и изпълнители при НЧ „П.Р.Славейков 1923”, а 20:30 часа със своите изпълнения ще зарадват публиката Поли Паскова, Христо Косашки и формация от Ансамбъл „Чинари”.
На 30 май Панаирните дни ще продължат с турнир по шах от 9:30 часа в двора на старото училище в Гулянци, а от 10:00 часа ще започне турнир по тенис на корт. В 10:30 часа отново на площада ще се проведе Събор на народното творчество, последван от шествие на самодейните колективи и концертна програма. От 20:30 часа вечерта на сцената ще излязат изпълнителите от „VIVO Монтана“.
В последния ден от Панаирните дни от 10:30 часа ще започне Детско утро – „Децата на Гулянци пеят, творят и мечтаят” с участието на детски театър „Златното ключе”. Програмата ще завърши с конни състезания с двуколки, които ще започнат в 11:30 часа на ул. „Панайот Волов” в Гулянци.

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...