Акценти
Начало / Икономика / Конкурс за началник-отдел „Обществен ред и сигурност” обяви Община Плевен

Конкурс за началник-отдел „Обществен ред и сигурност” обяви Община Плевен

Община Плевен обяви конкурс за началник на отдел „Обществен ред и сигурност”. Обявата за конкурса е качена на сайта на Общината. Изискванията към кандидатите са: да са със завършено висше образование и не по-малко от четири години професионален опит и да имат познават добре нормативните актове, да имат организационни и комуникационни компетентности, компютърни умения.

Конкурсът ще се проведе чрез решаване на тест  и провеждане на интервю с постигналите на теста минимален изискуем резултат.

Документи за участие в конкурса ще се приемат до 10 дни след публикуването на обявата.

В задълженията на началника на отдел „Обществен ред и сигурност” е да подпомага ръководството на Общината чрез дейности, осигуряващи обществения ред и сигурността на територията на община Плевен съгласно действащата нормативна уредба. Изпълнява всички задължения, произтичащи от нормативни актове и разпореждания на заместник-кмета, свързани с осигуряването на обществения ред и сигурността на територията на община Плевен. Минималното основното месечно възнаграждение за длъжността съгласно Наредбата за заплатите на служителите в държавната администрация е 420.00 лв.

Подробности за конкурса можете да намерите ТУК.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...