Акценти
Начало / Образование / Конкурс за директори на три детски ясли в Плевен обяви Общината

Конкурс за директори на три детски ясли в Плевен обяви Общината

Днес Община Плевен обяви конкурс за директори на три детски ясли в Плевен. Това са детските ясли „Мир, „Дружба” и „Щастливо детство”. Сред изисквания към кандидатите за допускане до конкурс за заемане на длъжността са: завършено висше образование, образователно-квалификационна степен „магистър” по специалност „Медицина“ или лице с висше образование, образователно-квалификационна степен „бакалавър“ по специалност „Медицинска сестра“ или „Акушерка“; да имат професионален опит – минимум 3 години стаж в детска ясла; допълнителни умения и квалификации, носещи предимство на кандидата: придобита специалност „Управление на здравни грижи”, компютърна грамотност.

Всеки кандидат има право да участва за повече от една детска ясла.

Документите за участие в конкурса ще се приемат в срок от 1 (един) месец след публикуване на обявата. Документи ще се подават всеки работен ден от 8.30 до 12.30 ч. и от 13.00 до 17.00 ч. в Центъра за административно обслужване при Община Плевен – пл. „Възраждане” № 4. За справка: тел. 064/ 881 276.

Конкурсът ще се проведе в три етапа: допустимост по документи, решаване на тест и интервю с кандидатите, постигнали  резултат над 80 % верни отговори на теста.

При еднакви крайни резултати и еднаква образователно-квалификационна степен, се провежда допълнително събеседване с кандидатите с равен  резултат.

Конкурсната процедура ще се проведе от комисия, определена със заповед на Кмета на Община Плевен.Резултатът от конкурса ще се съобщи писмено на кандидатите в тридневен срок от приключването му.

Подробности за конкурса можете да намерите ТУК.

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...