Акценти
Начало / Общество / Коледни светлини грейнаха и на елхата в Левски

Коледни светлини грейнаха и на елхата в Левски

Коледните светлини грейнаха снощи и в град Левски, а след това празнична заря озари площада пред Общината. За веселото коледно настроение с музика и песни на площада пред елхата се погрижиха ВГ ”Усмивка” при ОУ „М.Горки”, ФФ”Северняшка огърлица”, ученици от класа по акордеон при Обединената школа по изкуствата и Дядо Коледа, който зарадва децата с подаръци.
Кметът на Община Левски Любка Александрова поздрави всички дошли на площада за ритуалното запалване на светлините на коледната украса. Радостна, че с всяка изминала година все повече хора споделят празничното събитие в града, Любка Александрова пожела на всички весело очакване на Коледните празници, на децата Дядо Коледа да донесе най-мечтаните подаръци, а новата 2016 г. да бъде по-хубава и по-лесна за живеене за всички левчалии.
Коледната елха грейна с празничната си украса след обратно броене, а зарята озари празничното хоро на площада. Така бе дадено началото на коледните празници в град Левски, които ще продължат с Коледен концерт на 22 декември в НЧ”Г.Парцалев”.

Следваща Предишна
елха Левски 4
елха Левски
елха Левски 3

елха Левски 1
Дядо Коледа Левски
Следваща Предишна

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...